Маркетинговата конференция “Dentsu Digital Camp ще се проведе за втори

...
Маркетинговата конференция “Dentsu Digital Camp ще се проведе за втори
Коментари Харесай

Dentsu Digital Camp 2018 събира международни маркетинг специалисти на една сцена в София


Маркетинговата конференция “Dentsu Digital Camp ” ще се организира за повторно в София на 15 февруари, 2018 година Организирано от Dentsu Aegis Network България, събитието ще е с съществена тематика “Transforming the future: People and Data ”.

“Dentsu Digital Camp ” ще събере още веднъж на едно място над 600 маркетинг експерти и водачи на мнение и ще даде думата на водещи международни специалисти от медия промишлеността и представители на някои от най-прогресивните марки от българския и районен пазар, да показват своите решения за превръщането на огромните данни, с които съвсем всяка компания разполага, в смислена информация, която подхранва взимането на ефикасни бизнес решения.

Сред основите лектори тази година в София ще са Глобалният шеф Стратегии и Иновации на Dentsu Aegis Network - Найджъл Морис, Генералният шеф на Amnet и ръководещ програматик дивизията за Европа, Близкия Изток и Африка – Масимо Фонтана; Румяна Тренчева, Управляващ шеф на SAP за Югоизточна Европа; Димитър Димитров, Изпълнителен шеф на Софарма Трейдинг; Татяна Гречнова, Ръководител Продуктови решения в DataLab, Русия; Директор Потребителско държание на компанията за цифров криейтив Isobar, Англия – Алекс Хамилтън, представители на Гугъл и други

Както и по време на първото си издание, Dentsu Digital Camp цели публиката да получи безпристрастни и на практика препоръки за трендовете, инструментите, технологиите и методите които отключват нови благоприятни условия пред марките през идващите няколко години. Програмата на събитието за 2018 година ще покрие тематики като връзката сред държанието на марките и навиците на хората и по какъв начин това диктува взимането на маркетингови решения, персонализирането на рекламата, основаването на адресируеми послания в многоканална среда, трендовете и нововъведенията, които разрушават визията на потребителите за симбиозата сред данните и хората.

Форумът е построен по този начин, че да сътвори неповторима симбиоза сред бизнеса, креативния капацитет на участниците, медиите и технологиите в света на връзките, подобен какъвто ще бъде на следващия ден.

 Повече информация за събитието и лекторите може да откриете на http://digitalcamp.bg/. То се организира в партньорство със SAP България, Neticle.bg, IAB Bulgaria, Фондация StartUp, eCommerse Academy, She Promotions и с медийната поддръжка на bTV Media Group, 24 часа, Мениджър Нюз, Обекти, WebCafe, sportal.bg, bg-mamma, mail.bg, actualno.com, dir.bg, Kaldata, expert.bg.

Dentsu Digital Camp се провежда от Dentsu Aegis Network България, част от световната мрежа Dentsu Aegis Network. В България информационната компания развива медия организациите Carat и Vizeum, организациите за цифров маркетинг – iProspect и цифров криейтив Isobar, звеното за капиталов и медиен мениджмънт Amplifi, както и комерсиалното поделение за автоматизирано пазаруване на рекламни площи онлайн - Amnet.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР