Марката CeramicSpeed, която произвежда велосипеди от 2004 г., се открои

...
Марката CeramicSpeed, която произвежда велосипеди от 2004 г., се открои
Коментари Харесай

Колело без верига на CeramicSpeed - малко усилия и минимум загуби

Марката CeramicSpeed , която създава колела от 2004 година, се открои на пазара с едно в действителност новаторско предложение. Колелото без верига идва като други възможности на всички настоящи сега модели с електрическо зареждане.

Е, при него се изисква да се понапънем, само че новаторската технология на задвижване подсигурява по-бързо придвижване с по-малко старания . Ето по какъв начин е реализирано това.

Публикация, споделена от I THINK THAT'S C00L (@ithinkthatscool) на Юли 14, 2018 в 12:32 PDT

Веригата е сменена от зъбчатка (пиньон) и задвижваща вал система, а рамката е много по-различна от тази на елементарните колела. Има и 21 лагера, които също играят основна роля. А резултатът може да се заключи с 1% загуба на успеваемост , написа DesignBoom.

Идеята за допустимо най-опростен дизайн с оптималната успеваемост е създадена от CeramicSpeed дружно с инженери от Университета в Колорадо. Работата по колелото без верига лишава година и половина. Моделът към момента е на равнище идея.

Публикация, споделена от VELOMINATI MGZN (@velominati.de) на Апр 13, 2017 в 10:52 PDT

Това не е първото колело без верига, което виждаме. Преди няколко години Chainless Bike се опита да си проправи път на пазара със също много новаторска концепция. Но резултатът несъмнено не оправда упованията на основателите.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР