Марката джин Hendrick`s изненада по необичаен начин с NEPTUNIA PUBMARINE

...
Марката джин Hendrick`s изненада по необичаен начин с NEPTUNIA PUBMARINE
Коментари Харесай

В Мадрид отвориха първият в света подводен бар

Марката джин Hendrick`s изненада по необикновен метод с NEPTUNIA PUBMARINE - първия подводен бар в света. Посетителите се любуваха на джин-тоник под водата и сюрпризираха морските жители в Мадрид с наличието си.

Hendrick`s си партнира с плана Seagrass Project - екологична благотворителна организация, отдадена на опазването на морските екосистеми и набирането на средства в поддръжка на морското биоразнообразие.

Проектът Neptunia Pubmarine за подводен бар се ражда от необикновената изключителност, присъща за шотландската дестилерия Hendrick`s, и от океанските митове, които въодушевяват марката. Барът, планиран в най-чист викториански жанр, се появи потънал в един от главните аквариуми на Мадрид. Безстрашните гости, които се осмелиха да се спуснат в морските дълбини и да седнат на този необикновен бар, конфигуриран върху пясъка на океанското дъно, имаха опция да опитат коктейл под вода с помощта на последното потомство особено проектирани за тази цел акваланг акумулатори. Атмосферата на дегустацията включва компанията на всевъзможни морски типове: акули, скатове, костенурки и даже митологични русалки.

С стартирането на NEPTUNIA на пазара Hendrick`s ще събере средства в поддръжка на морските екосистеми - една от минимум познатите, само че най-важни групи организми, живеещи в морето. Средствата, набрани от продажбите на NEPTUNIA, ще бъдат дарени на Seagrass и ще покрият разноските, които разрешават на благотворителната организация стабилно да разшири активността си за възобновяване и отбрана на морското биоразнообразие в международен мащаб.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР