Марката Aito е една от новите на автомобилния пазар, но

...
Марката Aito е една от новите на автомобилния пазар, но
Коментари Харесай

Китайски луксозен „джип“ ще се мери с GLS и X7

Марката Aito е една от новите на автомобилния пазар, само че това не ѝ пречи да си слага високи цели и към този момент да демонстрира втория си модел на пазара. Новият М7 е първокласен всъдеход с дължина от малко над 5 метра, широчина от 1.95 метра и височина от 1.78 метра. Междуосието е 2.82 метра. Размерите на М7 го нареждат в класа на модели като BMW Х7 и Mercedes GLS, които ще се явяват и директни съперници в родния Китай.
`Китайски

Модерната визия на всъдехода стартира с LED светлини в предната част, свързани с тънка линия. Под тях има огромен отвор в средата на бронята и по един въдъховод в двата ѝ края. Страничната линия е оптимално изчистена с прибиращи се дръжки, а в задната част откриваме сходна на предницата тема със свързани светлини, под които е ситуиран и номерът.
`Китайски

Интериорът наподобява първокласен с композиция от тъмна и светла кожа, дървени приложения и черен пиано лак за някои детайли. Върху централната подпора откриваме комутатор на скоростите с кристални детайли, сходен на този при Volvo. В средата на таблото е ситуиран 15.6-инчов екран с операционна система HarmonyOS на Huawei, а пред лидера откриваме 10.25-инчов цифров километраж. Колата предлага още озвучителна система с 19 представителя, подгрев, обдухване и масаж на първия и втория ред седалки.
`Китайски

За задвижването дава отговор електромотор с 272 конски сили ситуиран на задната ос, при моделите със задно задвижване или два комбинирани електромотора с мощ от 449 конски сили при версия с 4х4. Те се подкрепят от 1.5-литров бензинов мотор със 125 конски сили, който работи само като генератор. Батерията е с потенциал от 40кВч, а съгласно данните, колата може да измине до 1100 километра благодарение на генератора или до 195 километра единствено на ток.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР