Марк Зукърбърг заяви, че Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на

...
Марк Зукърбърг заяви, че Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на
Коментари Харесай

Зукърбърг към Мъск: Ще се съсредоточа върху състезанието с хора, които приемат спорта сериозно

Марк Зукърбърг съобщи, че Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, " не е сериозен " за това да се бие в клетка с него. Двубоят сред двамата надали ще се състои.

" Илон първо не удостовери датата. След това съобщи, че се нуждае от интервенция и в този момент моли да направи подготовка в задния ми двор вместо това ", написа основният изпълнителен шеф на Meta в обществената платформа Threads.

" Ако Илон в миналото стане сериозен и изиска да организираме дуел - публично събитие, той знае по какъв начин да се свърже с мен. В противоположен случай е време да продължа напред. Ще се съсредоточа върху надпреварата с хора, които одобряват спорта съществено ", добави Зукърбърг.

39-годишният Зукърбърг по-рано беше предложил борбата на 26 август, само че сподели, че 52-годишният Мъск не е удостоверил.

Междувременно Мъск, съобщи, че е предложи двамата да се изправят един против различен на Колизеума, допълвайки, че е получил зелена светлина от министъра на културата на Италия. По-късно той сподели, че би отишъл и до дома на Зукърбърг, с цел да го " набие ".

Според Мъск шефът на Meta отхвърлил предложенията, тъй като " трябвало да пътува ". Освен това той желал боят да се провежда само от UFC.

Това не е изненадващо, поради упования резултат от действителен дуел сред двамата. Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, не е във форма, няма време да тренира и отделя много време на начинанията си със SpaceX. Марк Зукърбърг обаче тренира джиу-джицу от години и даже завоюва златен орден на шампионат по бойни изкуства в Калифорния през май.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР