Марк Ръфало се е замислил как е казал на съпругата

...
Марк Ръфало се е замислил как е казал на съпругата
Коментари Харесай

Марк Ръфало си спомня как е казал на съпругата си Сънрайз за мозъчния си тумор дни след като тя е родила

Марк Ръфало се е замислил по какъв начин е споделил на брачната половинка си Сънрайз Коигни, че е бил диагностициран с мозъчен израстък единствено няколко дни откакто тя е родила техния първо дете през 2001 година

„ Когато споделих на Съни за това, изначало тя намерения, че се майтапя, а по-късно просто избухна в сълзи и сподели: „ Винаги съм знаел, че ще умреш млад “, сподели звездата от „ Хълк “ в епизода в понеделник от подкаста „ Smartless “, добавяйки, че той „ може да се е засмял “ незабавно откакто тя е споделила това.

Актьорът сподели, че в началото е разкрил мозъчния израстък преди 23 години, когато Коигни е била „ сякаш бременна в девет месеца и половина и бебето скоро ще се появи “.

Той реши да изчака, с цел да й каже, до момента в който тя не роди сина им Кийн, в този момент на 22 години, през юни 2001 година

„ Аз просто си споделих: „ Не мога “, тя към този момент си сподели: „ О, Боже, още веднъж той, би трябвало ли всичко да е за него? “ И по този начин просто не можах “, спомня си той.

Звездата от „ 13 Going on 30 “ изясни, че „ седмица след идването на б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР