Марк Дрейкфорд настоява, че ограничението на скоростта по подразбиране в Уелс от 20 мили в час ще спаси животи, преди пускането на пазара на 17 септември

...
е първата нация в Обединеното кралство, която намали ограничението по
Коментари Харесай

е първата нация в Обединеното кралство, която намали ограничението по подразбиране от 30 мили в час, въпреки че много райони в други части на Обединеното кралство също са го направили въведе ограничение от 20 мили в час в жилищни райони.

Правителството на Уелс се надява сблъсъците по пътищата да намалеят след промяната на закона, което ще направи общностите по-безопасни.

Началник на полицията наскоро призна в изтекъл имейл промяната ще има .

Изображение: Gwent Police Officers преди новото ограничение на скоростта по подразбиране. Снимка: Правителството на Уелс

Първият министър ще посети St Brides Major в долината на Гламорган в четвъртък - една от областите, където схемата беше изпробвана.

Г-н Дрейкфорд каза, че общности като тази ще бъдат „по-добри места за живеене“ след промяната.

Уинстън Чърчил: Правителството на Уелс казва, че „няма истина“ в твърденията, че ще преименува улици в чест на военновременен лидер

„Това ще помогне да направим нашите улици по-тихи, като намалим шумовото замърсяване, а по-ниските скорости ще дадат на повече хора увереността да карат велосипед и да се разхождат из местните си райони и ще насърчи децата да играят на открито“, каза той.

< p>„Доказателствата от целия свят са ясни – намаляването на ограниченията на скоростта намалява сблъсъците и спасява животи.“

Испанското правителство въведе ограничение на скоростта от 30 км/ч (18,6 мили/ч) по пътищата с една лента в във всяка посока през май 2021 г.

Испанската генерална дирекция за движение каза, че рискът от смърт при сблъсък на пътя е с 80 процентни пункта по-нисък, ако скоростта на удрящото се превозно средство е 30 км/ч, в сравнение с 50 км/ ч.

Прочетете повече:
Шофьори в Северен Уелс останаха объркани на фона на различни знаци за скорост
Службите на противопожарната служба ще помогнат за налагането на новото стандартно ограничение от 20 мили в час

Миналата година доклад предлага намаляване на ограничението на скоростта в населените места до 20 мили в час.

Плановете в Уелс са изправени пред критики от някои страни, включително от най-голямата опозиционна партия в.

Уелските консерватори призоваха политиката на „безумието“ на лейбъристкото правителство да бъде обърната.

Министърът на транспорта в сянка, Наташа Асгар, заяви, че има „интензивни нива на недоволство“ от въвеждането на „глухото“ одеяло.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР