Марк Антъни предложи на младата си годеница в Дисниленд! Бившият мъж

...
Марк Антъни предложи на младата си годеница в Дисниленд!
Бившият мъж
Коментари Харесай

Бившият на Джей Ло – Марк Антъни се жени за миска, по-млада от него с 30 лета!

Марк Антъни предложи на младата си избраница в Дисниленд!
Бившият мъж на Дженифър Лопес и международна звезда Марк Антъни ще последва образеца й с Бен Афлек и ще се дами. Дори може да изпревари някогашната си с датата на сватбата. Мнозина могат да му завидят на 53-годишния Антъни, чиято годеница е Мис Парагвай и първа подгласничка на Мис Вселена.



Става дума за 23-годишната Надя Ферейра, която несъмнено е „топ ъф дъ топ маце“. Брюнетката е много по-височка от самия си обичан, само че кой ти гледа тези детайлности. А и като се любят младите, дано се вземат, разясняват с усмивка в нета.

Най-изненадващото, само че и занимателно е, че предлагането за брак, което Марк е отправил към Надя, се случва не къде да е, а в… Дисниленд. Съвсем уместно място, поради годинките на годеницата, бъзикат се по форумите.

Сладури с 30 години разлика

Двамата обаче наподобяват доста влюбени, а и Антъни се котира отлично измежду дамите, кой знае за какво (извън парите и славата, де). Знаем, че той не е вида мачо мен – миличък, много недъгав даже, само че се приказва, че бил идеалният ухажор и заплашителен звяр в леглото.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР