Мариян Вълев прави своя режисьорски дебют. Лошото момче от “Под

...
Мариян Вълев прави своя режисьорски дебют. Лошото момче от “Под
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: режисьорски дебют за Мариян Вълев

Мариян Вълев прави своя режисьорски дебют. Лошото момче от “Под прикритие ” показва „ Лошо момиче ”. Актьорът е създател и на сюжета.

Историята се завърта към някогашна шампионка по художествена гимнастика. Златното момиче навлиза в ъндърграунда, а лентата и обръча са сменени от стриптийз. Преживява тежка фамилна драма и става жертва принуждение. В опитите да открие новото си място би трябвало да се изправи против най-големия си зложелател - облика в огледалото. В основната роля влиза Любомира Башева, която прави екранен дебют.

От през днешния ден по родните екрани потегля и носителят на премията ЛУКС на Европарламента, за 2018 година „ Жена на война ”.

Исландският режисьор Бенедикт Ерлингсон попада тъкмо в десетката. С историята за 50 годишната Хала, диригент на хор в Рейкявик. Артистичната ѝ натура я притегля и към акции против колосите, които прибавят нова тежест за екологичната злополука. И тъкмо когато организира бойкот против разширение на локален цех, получава дълго чакана новина. Бъдещото ѝ дете я чака в Украйна. С доста възприятие за комизъм и музика режисьорът замесва сериозната алтернатива.

Къде изчезна Мила Йовович. Ето я, в новата версия на „ Хелбой ”. Голяма част от кино лентата на Нийл Маршал е сниман у нас.

Хелбой е изстрелян в Англия, с цел да избавя света. Дейвид Харбър в основната роля, ще се изправи против магьосницата Нимуе - Мила Йовович. Освен Кървавата кралица би трябвало да се оправи с още застрашаващи човечеството особи. Като си напомним, че режисьорът на кино лентата Нийл Маршъл има присъединяване в паметния „ Игра на тронове ”, упованията са за съществени борби.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР