Мария Цънцарова е известна в тв бранша със своята болезнена

...
Мария Цънцарова е известна в тв бранша със своята болезнена
Коментари Харесай

Лъсна неизвестна тайна за Мария Цънцарова - топжурналиската на разпит в полицията в съдбовен за семейството й ден

Мария Цънцарова е известна в тв сектора със своята мъчителна амбициозност. Разследващата кореспондентка е фрагментът, който Би Ти Ви непрекъснато мята като пинг-понг топка из медията. По стичане на събитията, чаровната русокоска от Карлово е партнирала на Антон Хекимян в утринния блок, отменяла е Светослав Иванов в " 120 минути " и Цветанка Ризова в " Лице в лице ", а от предишния месец към този момент е водеща в новия сезон на " Тази събота и неделя ".

Желанието на Църцарова да се се потвърди в специалността си обаче граничи с парадокса. Мария е работохолик до мозъка на костите си и най-редовно околните й страдат от отдадеността й към отговорностите й в малкия екран. Най-често пострадал от това е брачният партньор й Симо Голев. Двамата се знаят още от учебно заведение, само че се залюбват в студентските си години.
свързани новини10179на 29.09.2021
Заради упоритостта на Цънцарова да изпъкне измежду останалите в нюзрума на Би Ти Ви, преди години тя пропуснала рождения си ден, тъй като вместо най-верните си другари, събрали се да полеят празника й, предпочела да отиде на фотоси. Нещо повече - вместо във повдигане на тостове, вечерта за напористата журналистка минала в полицейското ръководство, където била привикана да дава показания.

" Всички се бяхме събрали, а тя отиде на фотоси, сякаш за половин час, да отметне малко работа. В последна сметка бе извикана на разпит поради индивида, който разследваше. И двамата стигнаха до Районното. Ние чакахме до среднощ, празнувахме без нея. По-късно разбрахме, че същата вечер Симо е трябвало да й предложи брак, тъй като там бяхме най-близките й хора. Това въпреки всичко се случи, само че месец по-късно, на неговия рожден ден ", повдигнаха завесата на събитията, предшествали брака на Цънцарова нейните две куми и най-верни приятелки в тв средите - Надя Ганчева и Марина Стоименова.

Двете репортерки нееднократно са били поставяни на втори проект от водещата на " Тази неделя ". Спомнят си и за различен случай, в който трите отишли на море. Русата упоритост обаче прекъснала почивката им, откакто на плажа журналистическият й усет ненадейно се пробудил. Мария извикала оператор, с цел да направи репортаж за... плуващи коне.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР