Мария цъфна по сутиен в „Шоуто на Николаос Цитиридис” миналата

...
Мария цъфна по сутиен в „Шоуто на Николаос Цитиридис” миналата
Коментари Харесай

Отварачката цъфна по сутиен при Цитиридис: Ще продължавам да се сбличам за феновете си

Мария цъфна по сутиен в „ Шоуто на Николаос Цитиридис” предходната седмица. Фолкдивата, която неотдавна приключи кариерата си, влезе със сако, само че бързо го съблече с финес, връчи го на водещия и с елегантна чупка в кръста театралничи с разголения си тоалет. А той оставяше малко на въображението й – транспарантна горна част с черни детайли, които едвам закриваха прелестите на заралийката.

„ Като обичана, като мама”, показа Мария по какъв начин се усеща, откогато се отхвърли от музикалната сцена. „ Основното е щерка ми Марая, индивидът до мен…”, съобщи изпълнителката на „ Червеният картон” какви са цели й в този момент, като, несъмнено, не разкри кой е мъжът, превзел сърцето й. В професионален проект Мария „ прави всевъзможни неща, които е правила и преди”, без музика. Общо взето, не разкри доста за бъдещите си проекти. „ В година деветка съм, всичко ми е на ново”, показа фолкпевицата, която постоянно се е вслушвала в астрологичните прогнози.

„ Малко пожертвам с тази книга… Или би трябвало да пиша Х на някои места, което няма да е доста забавно, а в случай че разголя цялата истина, ще би трябвало да съм първият човек, отишъл да живее на Марс”, показа Мария за автобиографичната си книга, по която работи.

По-забавната част с присъединяване й бе, когато Мария и кулинарят Иван Звездев – също посетител в шоуто, трябваше да се включат в игри, водени от водещия Николаос Цитиридис. Сред тях бе шерването на гафове. Отварачката незабавно призна по какъв начин по време на изява в дискотека бюстието й се скъсало сега, в който поздравила гостите, и трябвало да се върне зад кулисите. Поправила бързо тоалета и траяла присъединяване си. „ Това е било по времето, когато не е имало интернет доста?”, попита Николаос Цитиридис. Водещият искаше да разбере дали има видео от сценката в интернет, само че по този начин дефинирания му въпрос по никакъв начин не се понрави на 38-годишната Мария. „ Цикики, доста ти благодаря за тези похвали. Само да уточним, че интернет е основан за военните още през Втората международна война. Така че ти къде ме прати?”, нацупи се театрално Мария. И поздрави феновете си с паметната имитация: „ Ще не преставам да се обличам и да се събличам за всички тях!”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР