Мария Шарапова не е просто класна тенисистка. С външния си

...
Мария Шарапова не е просто класна тенисистка. С външния си
Коментари Харесай

Съветите на Мария Шарапова за сияйна кожа и здраво тяло

Мария Шарапова не е просто класна тенисистка. С външния си тип и тяло на супермодел, рускинята се оказа мечтано лице на доста артикули за хубост и мода. Била е на корицата на няколко фешън и спортни списания и постоянно наподобява зашеметяващо. Всъщност, петкратната носителка на Големия шлем e направила толкоз доста сполучливи покупко-продажби, че през 2014 година тя бе оповестена за най-високо платената жена в света на спорта от списание Forbes, оставяйки Серина Уилямс зад себе си.

Ако се чудите каква е бюти рутината на тенис звездата и по какъв начин тя съумява да наподобява толкоз добре от самото начало, ето няколко съвета споделени от самата нея.

Подходящ слънцезащитен крем

Гледайки безупречната ѝ блестяща кожа, е доста мъчно да си представим, че тя тренира с часове под жаркото слънце. За да се увери, че кожата ѝ остава непокътната, Мария ползва слънцезащитен крем съвсем незабавно откакто се разсъни - прави това още от тийнейджърските си години. Тя нанaся артикул с лека текстура и висок фактор 50, който наложително да не пари на очите ѝ при потене.

Тайната на сияйната кожа

 пиар
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР