Мария се грижи за децата на новия си мъж Прясната булка

...
Мария се грижи за децата на новия си мъж
Прясната булка
Коментари Харесай

Мария вече спи в леглото на бившата жена на Мирослав

Мария се грижи за децата на новия си мъж
Прясната младоженка Мария към този момент се е нанесла в дома на новия си мъж и не стопира да залива обществените мрежи със фотоси от гледката към Околовръстното, което се вижда от прозорците на дома – написа в. „ Уикенд “. Фолк певицата спи в леглото на някогашната брачна половинка на Мирослав, само че това изобщо не я тормози, дори напротив…

Друга оригиналност към младото семейство е, че Мария гледа децата на лихваря. Прясната госпожа Соколова разгласява в обществените мрежа фотоси и клипчета с малчуганите, които се забавляват с кака им Марая, щерката на Мария от първия й брак.

Милионерът, който се разведе поради пенсионираната певица, има две деца от първия си брак – момичето се споделя Вая, а синът Крис. Явно някогашната жена на Мирослав към този момент пуска децата да поддържат връзка с новата брачна половинка на баща им.
„ Общо имаме 3 деца и ще им се радваме. Аз съм ненагледен човек и това не е загадка. Ангажирана съм с децата. Горд родител съм на мъдро и възпитано дете и считам, че мога да бъда потребна и съм приела всичко към него като част от него и мен. Всичко ни е общо “ – споделя Мария.
Вестникът напомня, че това е третият брак на певицата
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР