Мария Капон от Ние идваме се надява на обща коалиция

...
Мария Капон от Ние идваме се надява на обща коалиция
Коментари Харесай

Мария Капон каза каква коалиция е възможна след изборите


Мария Капон от " Ние идваме " се надява на обща коалиция с " Продължаваме промяната ". " Има доста енергични хора, които желаят да се наложат незабавно, само че Политическа партия схванаха, че миксът сред млади и по-опитни в политиката хора е потребно. Съединението прави силата ", сподели в ефира на предаването " 12+3 " по БНР Мария Капон. 

Според нея на изборите би трябвало да се покаже едно необятно проевропейско болшинство. По отношение на провежданите от Демократична България и " Продължаваме промяната " митинги пред президенството Капон сподели, че съгласно нея на митинга вземат участие хора, които не желаят да се съгласят с пропутинската агитация. За обстановката с газа Капон разяснява, че би трябвало да се прави разлика сред търговци и медиатори и добави, че в газовия микс от Гърция е от Катар, Съединени американски щати и Русия. " България би трябвало да търси газ от всички вероятни тъговци ", добави тя. 

" Лошото положение на " Булгаргаз " е поради Топлофикация на Йорданка Фандъкова. Години не са намерили метод да платят задълженията към " Булгаргаз ". За служебния кабинет Мария Капон сподели, че там има положителни специалисти в избрани политики. За Крум Зарков и Явор Гечев, тя сподели, че решението да бъдат включени като служебни министри е положително. 

" Пропутинската част от този кабинет да няма превъзходство ", сподели още Капон. Според нея служебното правитество би трябвало да организира почтени избори. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР