Мария Илиева май се готви за трето дете. Година и

...
Мария Илиева май се готви за трето дете. Година и
Коментари Харесай

Мария Илиева отново бременна?

Мария Илиева май се готви за трето дете. Година и половина след раждането на дъщеричката си София, певицата съумя да влезе във форма с доста апетит и дисциплинираност в храненето. Вместо обаче да акцентира новата си, по-стройна фигура, тя ненадейно стартира да носи рокли, които наподобяват на чували. Това навежда на мисълта, че най-вероятно крие бременност, написа " Уикенд ".

Да върви с рокли, в които могат да се намъкнат две дами като нея, въобще не е в стила на Мария Илиева. Певицата постоянно е държала да наподобява секси и даже в най-пищния си интервал, незабавно откакто роди дребната София през юни предходната година, тя избираше кройки, които следват очертанията на фигурата ѝ, без да се впиват в нея. Ha последните си участия обаче наподобява като облечена в торби, а по-ранни фотоси на звездата демонстрират, че още преди повече от месец е спряла да поставя колани и да акцентира талията си, както правеше до момента. Това е необичайно поради обстоятелството, че след доста рецензии, че не влиза във форма след раждането, при започване на есента Мария най-сетне съумя да се отърве от непотребните си килограми.

В продължение на няколко седмици тя показваше стройна фигура, а в този момент е почнала да носи облекла, които са подобаващи единствено за бременни - големи безформени рокли без талия. Певицата постоянно е демонстрирала добър усет, по тази причина е мъчно да се повярва, че става въпрос просто за неприятен избор на тоалети, изключително като се има поради, че той към този момент стартира да се трансформира в процедура. По-вероятно е да има по-сериозна причина да се придържа към сходни модели, а точно - нова бременност.

Изпълнителката постоянно е споделяла, че цялостен живот е мечтала за огромно семейство с доста деца. Самата тя няма братя и сестри, родителите ѝ са се развели, още когато е била в детската градина и е израснала главно с майка си. Нещата в живота ѝ обаче се стекли по този начин, че първото си дете ражда, чак когато е 40- годишна. Това е синът ѝ Александър. Бащата е доста по-младият от нея някогашен футболист Георги Михайлов, който не участва на изписването на бебето и майката от болничното заведение. Двамата ce разделят публично малко след раждането на детето. Три години по-късно обаче Мария ражда сестричка на Алекс. Както е известно, бащата е Александър Междуречки, наследник на някогашния столичен кмет Петър Междуречки. За него певицата споделя, че е любовта на живота ѝ. Александър не обича да се демонстрира в общественото пространство, по тази причина до медиите рядко стигат негови фотоси, той отхвърля и участия в тв излъчвания дружно с половинката си. Но е компактно до нея в съвсем всичките ѝ прояви.

Репортери на “Уикенд " са го засичали да я съпровожда на всемирски събития и по участия, тъй че на процедура с Мария са неразделни. Едва ли ще е изненадващо, в случай че звездата е решила да го подари с още един правоприемник. Малко откакто роди София, тя призна, че не изключва опцията и за трето дете. В случай, че се е решила на сходна стъпка, е разумно да бърза с нея, защото скоро става на 45 години и към този момент няма никакво време за губене.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР