Мария Илиева даде първото си телевизионно интервю след раждането на

...
Мария Илиева даде първото си телевизионно интервю след раждането на
Коментари Харесай

Мария Илиев/ Винаги съм искала дете със светли очи

Мария Илиева даде първото си телевизионно изявление след раждането на щерка си София. Поп дивата стана майка за повторно преди по-малко от месец и показа по какъв начин новото фамилно попълнение е трансформирало живота ѝ и с какво София е по-различна от сина ѝ Алек.

Първата и най-голяма разлика е, че София е по-спокойна от Александър. Момиченцето е единствено на 3 седмици, само че към този момент спи по 5 часа на нощ, което е същинска благословия за родителите ѝ.

Освен това София е със светли очи, което дава вяра на певицата, че ще си остане такава. Мария Илиева показа, че постоянно е желала дете със светли очи и се надява София да е наследила очите на татко си.
Баткото Алек е интензивно включен във всичко, което се случва. Той даже от време на време подготвя млякото за дребната си сестричка. Майка му го предизвиква и да ѝ пее, само че той към този момент отхвърля. Това обаче не обезсърчава Мария, която показа, че синът ѝ „ пее доста сърдечно и подправено “.

На въпроса каква майка е, Мария сподели, че се надява един ден порасналите ѝ деца да отговорят на този въпрос и отговорът да ѝ хареса.

„ Старая се да съм добър родител, само че това излиза наяве по-късно “, сподели тя.
За мъжа до себе си Мария избра да не приказва доста, само че показа, че бащата на София е всичко, което може да се чака от един добър татко. Тя дефинира тяхната обич като „ осмисляща, мъдра и изпълваща “.

Както може да се чака, макар грижите за щерка си, Мария остава дейна на музикалната сцена. Певицата имаше участия до последно преди раждането и излизаше на сцената бременна в деветия месец.

Мария Илиева показа, че има всичко, което би желала: „ Благодарна и щастлива съм за всичко, което ме докара тук “, сподели още тя
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР