Мария Игнатова ще е ководещ на Един за друг Нов

...
Мария Игнатова ще е ководещ на Един за друг Нов
Коментари Харесай

Тя се завръща в ТВ ефира, става част от популярно риалити

Мария Игнатова ще е ководещ на " Един за различен "

Нов ефирен тандем обезпечено ще донесе доста положителна сила в ефира на Нова тази пролет. До емблематичния водещ на „ Един за различен “ Емо Чолаков застава очарователната Мария Игнатова в петия сезон на най-забавния любовен риалити формат, който ще изненада феновете с още по-вълнуващи тествания. Незабравимо премеждие чака атрактивните участници, които се впускат в предизвикването на живота си, нетърпеливи да тестват силата на връзките си и да потвърдят, че дружно са непобедими.

“Работата с експерт като Мария е същинско наслаждение. Вярвам, че мощната ѝ сила и несравним позитивизъм ще завоюват както сърцата на феновете, по този начин и любовта на двойките в сезон пет. Новите ни герои са по-цветни и забавни от всеки път, а изненадите, които им предстоят са доста разнообразни и щури. „ Един за различен “ е обич, по тази причина и още веднъж ще ви изненадаме точно в месеца на любовта “, показа обичаният водещ Емо Чолаков. „ За мен ще е доста забавно. Това е нещо ново и напълно друго от всичко, което съм правила до момента. Харесвам Емо и неговото необикновено възприятие за комизъм. Да застана паралелно до него в петия сезон на „ Един за различен “, за мен ще бъде голямо наслаждение. Човешките взаимоотношения постоянно са били извънредно любопитни и нямам самообладание да се впусна в приключението и да следя двойките от първия ред “, разяснява от своя страна Мария Игнатова.

Чаровната водеща е една от най-популярните и надарени телевизионни лица в България. Чувството ѝ за комизъм и големият ѝ опит ще допринесат за един още по-интригуващ и кондензиран с позитивни страсти сезон на любовното риалити. Мария Игнатова е била отпред на едни от най-емблематичните формати в ефира – X Factor България и “Звездите в нас ”. През 2013-та година тя взе присъединяване и в първия сезон на хитовото предаване “Като две капки вода ”, където се превъплъти в облиците на редица известни лица от българската и международната сцена.

Тази пролет феновете ще видят Мария Игнатова в нов тандем с Емо Чолаков – обичаният водещ на „ Един за различен “, който към този момент цели четири сезона претърпява с двойките в предаването всяка страст и върви с тях по пътя към триумфа. Сезон пет дава обещание още доста вълнуващи моменти във Вилата на любовта. Двойките ще преживеят серия от тествания, които ще покажат какъв брой добре се познават и какъв брой мощна е тяхната обич.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР