Мария Игнатова няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както

...
Мария Игнатова няма нищо общо. Тя си спеше вкъщи, както
Коментари Харесай

Въртящият волана на шише водка Нойзи: Трябваше да съм в леглото при Мария, извинявам й се

Мария Игнатова няма нищо общо. Тя си спеше у дома, както трябваше и аз да направя. И в този момент тя е в позицията на човек, който страда несправедливо. Тя е един от хората, които разочаровах и й сервирах извинения ". Това сподели Ивайло Нойзи Цветков, откакто предходната седмица беше заловен да кара с над 2 промила алкохол, поради което беше арестуван, а книжката му - отнета.

Той още веднъж се извини за случката пред обществото.

Просто направих неточност, неприятна преценка, бих споделил. Познавам законите доста добре, даже като правист. Не бива да има такова нещо като " късо разстояние " и " ей го къде е. " Просто не се прави по този начин. Както и до момента съм бил безупречен пред закона, по този начин имам намерение да бъда и отсега нататък ", съобщи Нойзи пред " Господари на ефира ".

Около 02:15 ч. в петък на кръговото на ул. " Околовръстен път " и " Черни връх " автомобилът на Цветков бил спрян за инспекция от чиновници на реда. Бил му изработен тест, който посочил централизация на алкохол 2,12 промила. Колата му е била конфискувана.

Изпитото количество алкохол, след което минаващият за осведомен по всевъзможни тематики Нойзи е седнал да кара, се равнява на към половин литър концентрат или 10 бири.

По-късно същия ден Нойзи бе пуснат против парична гаранция от 15 000 лева.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР