Мария Грънчарова се присъедини към звездите, които успешно изпратиха абитуриенти,

...
Мария Грънчарова се присъедини към звездите, които успешно изпратиха абитуриенти,
Коментари Харесай

Мария Грънчарова: Говоря си с татко насън

Мария Грънчарова се причисли към звездите, които сполучливо изпратиха зрелостници, само че татко й не съумя да се зарадва на това събитие. Заради правосъдни несгоди, певицата рядко вижда сина си и съвсем не поддържа връзка с него, научи HotArena.

Естрадната звезда Борислав Грънчаров пък си отиде след дълготрайно боледуване от подла болест преди три години. Той по този начин и не можа да участва на изпращането на внука си, само че и в никакъв случай не е напускал щерка си същински, споделя самата тя.

Мария, която преди 2 десетилетия се отхвърли от музиката в името на фамилията, споделя, че постоянно го сънува и си приказва с татко си, написа „ България през днешния ден ”.

„ Насън си приказваме, направлява ме, дава ми кураж. Усещам го като поддръжка, като протекция. Може би и това ме държи в кондиция по някакъв метод в този момент. Не съм приела, че след гибелта на татко ми няма да го има въобще ”, прочувствена е Грънчарова.

Певицата още претърпява фамилните проблеми, които има от години. Преди две години тя се раздели със брачна половинка си, само че делата посред им не са завършили. До раздялата се стига, откакто примата научава за невярност от негова страна.

Обстоятелствата обаче по този начин се стичат, че синът й остава при татко си и тя може да го вижда извънредно рядко.

По нейни думи синът й даже отказал да отиде на премиерата на кино лентата „ Връзкология ”, в който тя игра е основната роля и който потегли точно на Свети Валентин.

„ Мога единствено да предсказвам каква е повода за това... Според мен татко му му не разрешава да се вижда с мен. 19-годишния ми наследник живее с татко си и зависи финансово от него. Вероятно избира да си спести неудобствата, които може да зародят от срещите с мен. Така, както бях напъдена от у дома преди време и лишена от всичко, по този начин доста бързо може да се случи същото и с него ”, споделя с оскърбление Грънчарова.

Двамата се чуват рядко и по телефона, не повече от 1—2 пъти месечно.

„ Майка съм и ми е мъчително, че не мога да си виждам детето. Имаше интервал, в който толкоз страдах, че даже не можех да заспя.

Не мигвах нощем, тъй като не знаех по какъв начин е синът ми, какво се случва с него... Но и това съумях да го превъзмогна ”, сподели още дъщерята на Грънчарова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР