Мария Еухения Суарес, по-известна като Чайна, е една от най-обсъжданите

...
Мария Еухения Суарес, по-известна като Чайна, е една от най-обсъжданите
Коментари Харесай

Аржентинска красавица: Дори не познавам Икарди. Не съм го разделила с Уанда

Мария Еухения Суарес, по-известна като Чайна, е една от най-обсъжданите дами в последните дни. Аржентинската актриса, певица и модел е посочена за повода за раздялата сред футболиста на " Пари Сен Жермен " Мауро Икарди и неговата брачна половинка и управител Уанда Нара.

Преди дни госпожа Икарди написа изрично известие в обществените мрежи: " Още едно семейство, което унищожи поради продажница ". Веднага стана ясно, че връзка с него има брачният партньор ѝ.

Според медии в Италия, Икарди е имал спекулация с Чайна, а русокоската е схванала. Аржентинката отхвърля: " Не знам от кое място се появи това! Или от кого! Дори не ги познавам тези хора. Аз самата сложих завършек на връзката си неотдавна "
View this post on Instagram

Издания в Южна Америка пък оповестяват, че не става дума за " пълнокръвна " спекулация. Икарди и Чайна разменяли известия и провели няколко телефонни и видео диалози, а Уанда видяла това в телефона му и решила да се разделят.
View this post on Instagram

Аржентинката е родена през 1992 година, а прякора с получава поради японските си гени, които са най-изразени във формата на очите. Чайна има три деца. С артиста Николас Кабре, с който бяха дружно от 2012 до 2013 година имат щерка Руфина. А с неговия сътрудник Бенхамин Викуня (2015-2021) - щерка Магнолия и наследник Амансио.
View this post on Instagram

Според непотвърдени информации в едно от известията на Чайна на телефона на Икарди написа: " Надявам се, че един ден ще можем да излезем дружно и никой да не ни разпознава ".

Едва ли след този трагичен скандал това може да се случи!
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР