Мария е една от може би най-некадърните певици в попфолк

...
Мария е една от може би най-некадърните певици в попфолк
Коментари Харесай

Безработна, некадърна и алчна! Ако побойникът й Миро Дзвера я зареже, Мария ще умре гладна!

Мария е една от може би най-некадърните певици в попфолк сектора. Тя постоянно е на плейбек и въобще не се раздава за почитателите, а гледа единствено да лапне хонорара и да замине.

Ето за какво най-ниската чалгарка остава за лятото съвсем безработна. За целия сезон тя има единствено две участия, като и двете са през юли. На 7-ми ще гостува в Пазарджик, а на 14-ти е във Варна.

Няма по какъв начин притежателите на нощни заведения и кръчми да поканят Мария, тъй като тя желае 6000 лева, с цел да е на плейбек. За тези пари могат да дойдат надалеч по-вървежни и надарени певици, които същински ще забавляват публиката.

Мара Отварачката не е вадила шлагер може би от десетилетие и е в тотална давност в чалгата. Ако не бяха непрекъснатите й драми с мъжете, никой нямаше да си я спомня даже.

Въпреки всичко това алчността на миньончето от Стара Загора няма граници, тъй като не си понижава хонорара. Тя твърдяла пред близки, че за по-малко пари дори устата няма да си отвори.

Преди 3 години, когато се залюби с Миро Дзвера, Мария обави, че приключва певческата си кариера. След като той я спука от пердах, явно е решила, че въпреки всичко е хубаво да има и свои пари, само че към този момент нито чалга почитателите, нито босовете на нощния живот желаят да чуят за нея.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР