Мария до този момент печели само позитиви от участието си

...
Мария до този момент печели само позитиви от участието си
Коментари Харесай

Мария разби митовете за стереотипа фолк певица

Мария до този миг печели единствено позитиви от присъединяване си във „ ВИП Брадър “. Дори бележи най-хубавото показване досега на фолк певица в ТВ реалити формат, написа HotArena.

Брюнетката прекрачи прага на Къщата с желанието да е равна с всички свои съквартиранти, само че откакто някои не оцениха нейното доброжелателно отношение, тя предприе ограничения и стартира да сортира с кого да комуникира. Всъщност това е напълно естествена реакция на един образован човек. На този стадий единствената, на на която не й изнася наличието й, е Александра Богданска. Дългокраката хубавица изпитва ревнивост от Мария, защото някогашният й Даниел Петканов непрестанно търси компанията на топ пайнерката и я намира за извънредно приятна.

Богданска даже направи грешката да номинира Мария за изпъждане от формата, притеснявайки се, че миньончето ще й открадне „ нейният Дани “ и от боязън, че я превъзходства, след което даже най-близките й хора в шоуто й споделиха, че е сбъркала и е постъпила много безразсъдно и незряло.

Тото и Ваня Щерева преоткриват звездата и с характера и държанието си тя съумява да разбие всичките им предубеждения за фолк певиците. „ Мария е пич! Мария е голЕма, нищо, че е дребна (на ръст) “, показа рапърът, а сценаристката съобщи, че от дамите най-вече харесва точно нея, предприемачът Цуни непрестанно я поддържа във всичко, което се случва на територията на Къщата, а началник Петров не стопира да я гушка.

В спора сред двете дами множеството съквартиранти взеха страната на чернокосата красавица и като цяло избират нейната компания. Мария изненада всички с възприятие за комизъм, а лафовете и етюдите й постоянно са уместни и разсмиват останалите. Проявява и самоирония и в сцените, които разиграва, се показва като певица, която пее само против пари, и то против доста и която търси състоятелен предприемач, който да й спонсорира плановете и кариерата – каквито в действителност са първичните настройки към нея, евентуално на доста фенове и нейни съквартиранти...

А че е жена от класа, която си знае цената, стана ясно и от снощния епизод на „ ВИП Брадър “. Мария превъртя играта на Големия брат и за първи път бе отказана задача по остроумен метод, който не ощети общото богатство на съквартирантите й. На номинираните за изпъждане Биг Брадър зададе задания, които да се извършват онлайн. Първо по реда си минаха Алекс и Влади, след което Мария и Сашка Васева трябваше да получат и своите задачи. Още преди да е чула своята, само че пък наясно с наградния благотворителен фонд от 1 000 лева, който, в случай че извърши задачата, ще бъде дарен на хора в неравностойно състояние, Мария стартира договаряния. Тя предложи да извади от своя джоб 3 000 лева, вместо брадърските 1 000, и да не извърши каквото се изисква от нея.

Понеже става дума за щедрост и за по-голяма сума пари, от екипа нямаше по какъв начин да й откажат. Речено – сторено. Дамската й чанта я чакаше в изповедалнята и певицата извади 3 000 лева кеш и ги подари. След това Мария бе запитана дали от суетност е направила този жест, а тя отговори, че желае да бъде добър образец за щерка си и за всички подрастващи и вместо да се съблича или да се прави на смешник против 1 000 лв. миза, е решила, че е по-добре в действителност да способства с нещо по-полезно за идеята. Сашка Васева също избра тактиката на по-младата си колежка и отхвърли задачата, обещавайки, че и тя ще даде 3 000 лева

Във Facebook заваляха мнения след постъпката на пайнерката, а разнообразни персони от родния хайлайф я поздравиха със статуси и обявиха, че й смъкват шапка.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР