Мария Банева, 77-годишната майка на Николай Банев, сравни сина си

...
Мария Банева, 77-годишната майка на Николай Банев, сравни сина си
Коментари Харесай

Майката на Банев: Николай е като Ботев - една немирна глава

Мария Банева, 77-годишната майка на Николай Банев, съпостави сина си с Христо Ботев - " една немирна глава, доста надарен и интелигентен мъж ".
 Вместо да даде заплати в Полимери, Банев предпочел да си купи кола, споделя правист в сдружението  Над 10 000 души са потърпевши от Баневи  Майката на Николай Банев също ще бъде упрекната за пране на пари
Аз съм книжовник, приключила съм българска лингвистика и добре, че в живота имам по този начин, един по-идеален взор на нещата, който ме избавя. И споделям, че той е като Ботев – една немирна глава! Такъв е. Но е доста надарен и интелигентен мъж, заяви Мария Банева пред bTV.

Прокуратурата упрекна майката на Николай Банев за присъединяване в проведена незаконна група за данъчни закононарушения, заграбване и пране на пари. Наложена й е мярка " парична гаранция " от 10 000 лв..

Това обвиняване, сякаш е безусловно официално, тъй като в живота си съм работила единствено в региона на културата. И в никакъв случай не съм се занимавала с някакъв различен бизнес, твърди 77-годишната жена.

Той (Николай Банев - б.р.) доста ме пази прочее. Нашите връзки, както споделям, са доста духовни, добави Мария Банева.

Аз отивам, пребивавам в Хасково, отивам, оказвам помощ за децата, може да седнем, той да посвири на пианото, доста интимно приказваме, описа тя.

Той (Николай Банев - б.р.) е от 89-та година на частното поле. Те го изгониха от Централен комитет на Комсомола, тъй като той не прекланя глава. Излезна и трябваше да се храни, дет се споделя, съобщи още Мария Банева.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР