Мария Бакалова - звездата от „Борат” 2, не получи „Оскар“

...
Мария Бакалова - звездата от „Борат” 2, не получи „Оскар“
Коментари Харесай

Мария с Вюитон: най-стилна на Оскарите - slava.bg

Мария Бакалова - звездата от „ Борат” 2, не получи „ Оскар “ за актриса в поддържаща роля. Победителката в тази категория е Юн Ю-джун за осъществяването си в „ Минари “.

На церемонията по раздаването на премиите в Лос Анджелис Бакалова наподобява беше измислила най-лесния метод да се съблюдава двуметрова обществена отдалеченост като облече рокля с ширина шест метра, показва Би Би Си, представена от БНР.

Роклята на „ Луи Вюитон “, която носеше младата актриса, е направена от 100 метра тюл - лек мрежест материал - комбиниран с надълбоко V-образно деколте, украсено с диамантена огърлица.

Номинираната за най-хубава актриса в поддържаща роля изглеждаше необикновено, до момента в който ходеше по аления килим, и почтено казано, всички се радвахме, че Бакалова най-сетне получи шанса да покаже по-бляскавата си страна, отбелязва Би Би Си.

Ролята ѝ в „ Борат” 2 беше цялостна диаметралност - тя включваше всичко: от интервюиране на Руди Джулиани в хотелска стая до присъединяване в голям брой груби подиуми (ще знаете, в случай че сте гледали филма). Ако някой завоюва от появяването на аления килим тази година, това е Мария, показва още Би Би Си.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР