Мария Бакалова засне поредна красива фотосесия и даде специално интервю

...
Мария Бакалова засне поредна красива фотосесия и даде специално интервю
Коментари Харесай

Мария Бакалова със специално интервю и фотосесия за GQ

Мария Бакалова снима поредна красива фотосесия и даде особено изявление за английското издание GQ . Още в увода на материала журналистът Стюарт Маккърг написа, че колкото и необикновен да е Саша Барън Коен във втория филм „ Борат “, то незнайната до момента 24-годишна българка е „ откраднала шоуто “ с ролята си на Тутар Сагдиев. А доказателство за това са номинациите й за БАФТА и „ Оскар “. Затова и диалогът стартира точно с това по какъв начин е научила за номинацията си от Академията по време на фотосите на новия си филм в Лондон. „ Знаех, че в 12.20 часа ще разгласят номинираните, само че не желаех да виждам. Снимахме сцена от кино лентата и ръцете ми трепереха от самото начало “, споделя Мария, която следила по какъв начин всички гледат в телефоните си тъкмо в този час и никой нищо не казвал. Докато към нея не се доближил Джъд Аптоу, който й съобщил новината и всички изпаднали във екстаз.

„ Беше още по-ценно, че можех да го споделя с повече хора. “

Мария още веднъж напомня по какъв начин не е имала визия защо се явява на прослушване и когато схванала, че филмът, за който се явява е комедия, се изплашила, тъй като преди този момент е играла само трагични функции. Добавя към това и непознатия език, играта с действителни хора, импровизациите, само че нито едно от тези неща не я отхвърля, а фактът, че до момента в който не среща Саша Барън Коен за първи път онлайн, не е гледала „ Борат “ преди този момент, приема като преимущество.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Младата актриса споделя и по какъв начин се е подготвяла за ролята, като от време на време носела риба или сирене в джобовете си, с цел да мирише неприятно – и по време на подготовките, и по време на фотосите. Когато получава ролята, още в Бългaрия почнала да се храни щедро и да тренира, тъй като била по-слаба, в сравнение с си представяла Тутар. Мария нееднократно е споделяла, че е трябвало да пусне и космите си на всички места, с цел да бъде по-автентична. Малко преди прослушването си в Лондон, направила по този начин, че даже ноктите й да бъдат мръсни, неподдържани, тъй като преди този момент за друга роля се налагало да бъде с съвършен маникюр.

„ Моят управител Юлиан даже ми сподели: „ Опитай се да не си взимаш душ “, а аз отвърнах: „ Как по този начин? Имам полет и би трябвало да съм измежду хора. “ Затова решила да си направи примес от ужасни миризми (оцет, пържен зехтин, лук, яйца, валериана и риба) в бутилка, която носела със себе си в самолета. И когато проверяващият ръчния й багаж, изискал да разбере какво е това, тя го излъгала, че има проблеми със сърцето и това е нейното избавление, с цел да не отвори бутилката.



А наличието й изляла върху себе си директно преди прослушването. „ Мисля, че постоянно ще ме запомнят с това. Повярвайте ми, миришех толкоз зле, че можех да разплача всекиго “, връща се към прослушването Мария.

24-годишната българка споделя пред GQ и какъв брой мъчно е да работиш по филм, който се прави съвсем без сюжет. „ Аз съм работохолик, перфекционист и работя като луда. Буквално с 2 – 3 часа сън. Това ми беше задоволително “, споделя тя, тъй като желала да се приготвя допустимо най-добре, макар че в нито един миг от фотосите не се знаело по какъв начин ще реагират действителните хора, които вземат участие в него.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Maria Bakalova (@mariabakalovaofficial)

Най-приятно я изненадала Джанис Джоунс, дамата, която се пробва да дава насоки на Тутар за това по какъв начин да бъде самостоятелна. „ Във кино лентата постоянно повтарях едни и същи неща, като това, че гърдите ми ще ме спасят от удавяне. А тя единствено ме слушаше и се опитваше да ми изясни: „ Не, скъпо момиче. Това не е методът, по който се движи света. “ Мария Бакалова за следващ път споделя, че най-стресираща за нея си остава сцената с Руди Джулиани, за която също се подготвяла съвсем непрекъснато и до последна била извънредно обезпокоена и нервна. Освен това той отказал да си направи тест за Covid-19, тъй че с изключение на всичко друго, тя трябвало да се бори и със страха, че можел да я болести с вируса. Страх, който се появил и при визитата й в Белия дом, където никой не носел маска, само че пък денят, прекаран там, сигурно си заслужавало риска.

В момента младата актриса снима новия си филм в Лондон – The Bubble, в който си партнира със звезди като Педро Паскал и Дейвид Духовни. Роля, която получава след излизането на „ Борат 2 “. „ Надявам се, че това ще бъде един от образците, при които кастинг режисьорите и продукциите ще обръщат повече внимание на разнообразни артисти от цялостен ​​свят и ще отворят порти за по-разнообразен актьорски състав. Щастлива съм, че във кино лентата, по който работим сега, има толкоз разнообразни лица, толкоз разнообразни гласове, толкоз друга среда. И в това време се усещаме свързани, тъй като всички тези разлики в действителност ни обединят. “

 
Мария Бакалова още веднъж ослепителна в Dior

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР