Мария Бакалова се превъплъти в определено най-умилителното куче в галактиката

...
Мария Бакалова се превъплъти в определено най-умилителното куче в галактиката
Коментари Харесай

Новият филм на Мария Бакалова: 200 милиона долара за много екшън и хумор

Мария Бакалова се превъплъти в несъмнено най-умилителното куче в галактиката и вселената, показвано на екран. Българската актриса дава в действителност гласа си на Космо, а какво се е получило можем да гледаме от през днешния ден по кината в " Пазители на галактиката 3 “. В изявление за продукцията Мария декларира, че обича доста животните, изключително кучетата. А тази роля я научила да бъде още по-обичаща хората, да дава повече. Все отново нейната героиня се бори да избави света.

В " Пазители на галактиката 3 “ Звездният заповедник Питър Куил към момента оплаква гибелта на Гамора, само че би трябвало да откри метод да сплоти екипа към себе си, с цел да избави Вселената от надвиснала опасност. А би трябвало и да опази един от екипа си. Мисия, която, в случай че не бъде приключена сполучливо, може да докара до края на Пазителите такива, каквито ги познаваме.

По публични сведения филмът коства 0 млн.

Едва ли това е филмът, който тъкмо може да очаквате, че ще ви разплаче, само че несъмнено има и сантиментални моменти, написа " Телеграф ". Другото е добре познато – комбинация от галактически екшън и разнообразни форми на комизъм, от време на време и много черен.

Така или другояче това си е предстоящият завършек на трилогията за Пазителите на галактиката. Режисьор още веднъж е Джеймс Гън, който направи и предходните два кино лентата. По едно време го бяха уволнили от продукцията, само че след това видяха, че не могат без него и ето той взе, че триумфално се завърна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР