Мария Бакалова, която се прочу като дъщерята на Борат в

...
Мария Бакалова, която се прочу като дъщерята на Борат в
Коментари Харесай

Качиха Мария Бакалова в сайт за „възрастни“

Мария Бакалова, която се прочу като дъщерята на Борат в продължението на скандалната ирония за дейностите на казахския кореспондент в Щатите и е спрягана за холивудските номинации на сезона, към този момент може да бъде забелязана в уебсайт за „ възрастни “. Там са качени еротични подиуми от кино лентата „ Трансгресия “, в които през 2017-а студентката на Иван Добчев в НАТФИЗ скотски си партнира с  Йоанна-Изабелла Върбанова и Росен Пенчев.

Бургазлийката прави секс със застаряващия рок музикант Стоил, взе участие в тройка с най-хубавата си другарка, пуши трева и споделя за подвизите си в телевизионно предаване, предизвикана от водещите Лара Златарева и Денис Ризов.   Нейната героиня Яна в действителност споделя мокрите си мечти в ефира на шоуто. Лентата на режисьора Вал Тодоров не съумява да придобие особена известност в България, само че по тази причина пък е завъртян в Ню Йорк и Бакалова печели премия.

„ Скандалът е неминуем. Това е история за връзките - свободни и наложени, дословни и метафорични, словесни и музикални, същински и измислени, генетични, полови или просто сънувани. Една пияна балканска хевиметъл вакханалия “, пишат критици за „ Трансгресия “. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР