Марица (Пловдив) загуби с 1:3 от втородивизионния Локомотив (Горна Оряховица)

...
Марица (Пловдив) загуби с 1:3 от втородивизионния Локомотив (Горна Оряховица)
Коментари Харесай

Локо ГО удари Марица за Купата на България

Марица (Пловдив) загуби с 1:3 от втородивизионния Локомотив (Горна Оряховица) в мач от предварителния кръг в шампионата за Купата на България, игран на стадиона на "жълто-сините " пред към 1000 фенове.

През първата част играта беше равностойна, само че гостите съумяха да стигнат до ранен гол. В началните минути Тодор Тимонов можеше да открие, само че при удара се подхлъзна. В 12-та минута, след офанзива по фланга, Калоян Стефанов остана самичък против Илия Николов и откри с прекрасен удар. До края на полувремето и двата тима имаха шансове. Атаките на МАрица бяха забавни, само че не доведоха до гол.

Гостите съумяха да удвоят с гол в 65-та минута. Попадението бе сходно на първото, а създател още веднъж бе Калоян Стефанов. "Жълто-сините " не се отхвърлиха и две минути по-късно върнаха едно попадение. Георги Георгиев финтира бранител на гостите, като трансферира топката над главата си пусна пай пас по земя към Мартин Анастасов, който от точката за осъществяване на дузпа вкара за 1:2, в 67-та минута. Маричани пробваха да стигнат до втори гол, с който да изравнят, само че вместо това в 83-та минута резултатът стана 1:3. Деян Христов беше прецизен от директен свободен удар, а голът предреши крайния излаз.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР