Мариса Томей - Не знам защо жените трябва да имат

...
Мариса Томей - Не знам защо жените трябва да имат
Коментари Харесай

10 популярни дами със сериозни аргументи да нямат деца





Мариса Томей - Не знам за какво дамите би трябвало да имат деца, с цел да се възприемат като пълноценни човешки същества.



Челси Хандлър - Детството е задоволително сърцераздирателно за всеки. Не знам дали бих могла да се оправя със личното си дете... преминавайки през това, през което минах, до момента в който растях.



Опра Уинфри - Ако имах деца, децата ми щяха да ме ненавиждат... тъй като нещо [в живота ми] трябваше да страда и това евентуално щяха да бъдат те.



Елен Дедженъръс - Освен в случай че не мислите, че имате отлични умения и имате блян или блян да извършите това, количеството работа, което е това и отговорността - не бих желала да ги прецакам!



Маргарет Чо - Когато виждам деца, не усещам нищо. Нямам майчински инстинкт... Овулирам пясък.



Сара Силвърман - Искам да имам деца, когато няма нищо друго, което да желая повече, и мога да ги трансформира в собствен свят.



Ким Катрал - Мисля, че са очарователни, занимателни и сладки, а по-късно получавам главоболие.



Дженифър Анистън - Може да нямате дете, което да излезе от вагината ви, само че това не значи, че не майчинствате - кучета, другари, деца на другари. Има най-различни аргументи децата да не участват в живота на хората и никой няма право да допуска. Доста е жестоко, обидно и необразовано.



Глория Стайнъм - Всеки с вътрешност не нужно да има дете, както не е нужно всеки с гласни струни да бъде оперен артист.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР