Мариса Диз е на 28 години и е от Флорида.

...
Мариса Диз е на 28 години и е от Флорида.
Коментари Харесай

Покъртително! Родилно петно я подложи години наред на подигравки, но тя показа белязаното си голо тяло и...

Мариса Диз е на 28 години и е от Флорида. Тя е родена с пигментен невус – заболяване, което предизвиква рак. Външно тя като че ли има космато леке, което пораства с течение на времето и обгръща големи сектори от кожата. Mirror оповестява, че през живота си Мариса към този момент се е подложила на 30 интервенции, с цел да се отърве от невуса. Цял живот се подиграваха на рождените й белези, само че тя сподели какъв брой съществени в действителност са нещата. Постоянните пътувания до разнообразни експерти и безкрайните интервенции обаче не са най-големият смут, с който се сблъсква тя. Като дете връстниците й не спирали да й се подиграват и да я назовават далматинец. Когато неин другар почива от такова нещо, тя взема решение да спре да мълчи. Сега Мариса прекарва всяка секунда и дава всичките си сили, с цел да успее да осведоми оптимално доста хора за болестта, което визира един на 500 души.


Жената е имала невуси на черепа, спускащи се към задните елементи. Смъртоносните петна, доста от които са ракообразни формирания, можело да обхванат в кожата й и да се увият към костите и мускулната й тъкан. След множеството интервенции гърбът й наподобява като оживял след ужасяващ пожар, целият в изгаряния.

И това е забавно: Бензодиазепините са свързани с заболяването на Алцхаймер - четете тази и още потребни вести на zdrave.to

„ Преди пробвах да скрия белезите си под облеклата, само че в този момент ги нося с горделивост, тъй като това е тялото ми. Аз към момента съм красива”, споделя Мариса Диз.

За да оказват помощ на Мариса, лекарите са употребявали разнообразни техники – присаждане на кожа, посредством помощта на специфични пълнители.

Борбата на Мариса не е свършила, само че тя се усеща щастлива. Преди време тя се омъжва за индивида, който обича. Той я приема такава, каквато е и цени високо всеотдайността й и волята, която й е разрешила да издържи на това злополучие. Мариса към този момент е придобила повече убеденост и дава цялата си допустима поддръжка на други пациенти с това заболяване и на техните фамилии.

Превод и редакция БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР