Маринела Арабаджиева се прибира в ПловдивХотелиерската съпруга Маринела Арабаджиева излиза

...
Маринела Арабаджиева се прибира в ПловдивХотелиерската съпруга Маринела Арабаджиева излиза
Коментари Харесай

Четете в Марица: Арабаджиева се прибира в Пловдив

Маринела Арабаджиева се прибира в Пловдив

Хотелиерската брачна половинка Маринела Арабаджиева излиза от ареста и се прибира в Пловдив. Вчера Специализираният съд в София реши на закрито съвещание тя да бъде пусната под домакински арест, защото здравето й зад решетките се влошило съществено.

Хората от Пловдивска област - образовани, инициативни, с добра работа

За положителното развиване на Пловдивска област през последните години извънредно значима роля играе подобряването на качеството на административните услуги и ефикасната съгласуваност сред другите общини в региона, министерствата, националните и интернационалните институции. Това се споделя в доклада на Здравко Димитров за работата му като регионален шеф.

" Агрион " прави безвъзмездни медицински прегледи в цялата страна

Жители на 120 обитаеми места в България ще имат опция да си създадат безвъзмездни проучвания на кръвното налягане и кръвната захар. Инициативата е на компанията за ръководство на аграрни активи „ Агрион “. Медицински екипи, наети от сдружението, ще обикалят България от 17 септември до 6 октомври.

Нов избирателен театър в София - " Сексът и градът "

В Отечеството въздухът трепери: ловят съветски шпиони, извират секс компромати, гърмят кавги със свободата на словото в медиите. Политици обикалят на тумби от екраните на тв приемниците и телефоните. Налице са всички нужни белези, че сме в навечерието на следващите избори.

Присъдата за шпионаж е по-строга от тази за ликвидиране – изявление с адв. Михаил Екимджиев

Бомбаджии взривяват скалите на Каменица

Взривиха сиенитните скали на тогавашното тепе Каменица поради градежа на жилищния комплекс на терена на някогашната пивоварна. Детонацията беше през вчерашния ден по обяд, а прилежащите улици бяха отцепени за 10 минути. Точно толкоз време беше належащо на експертите да извършат гърмежа.

" Плейбой " съблече милиардерка

22-годишната милиардерка Кайли Дженър за пръв път театралничи за " Плейбой ", като се снима гола, покрита единствено с транспарантен воал. Риалити звездата, част от клана Дженър-Кардашиян, застана пред обектива на украинската фотографка Саша Самсонова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР