Маринела Арабаджиева, която наскоро обяви, че възнамерява да стане част

...
Маринела Арабаджиева, която наскоро обяви, че възнамерява да стане част
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева разкри защо се включва в политиката

Маринела Арабаджиева, която неотдавна разгласи, че има намерение да стане част от политическия живот у нас, написа пост в Инстаграм по тематиката с думите:

" Време е да дам отговор за какво се включвам в политиката. Знам, че за доста от приятелите ми е потрес, а други гледат с подигравка и пренебрежение. Истината е, че тази сфера в никакъв случай не ме е изкушавала "

Маринела и брачният партньор й Ветко Арабаджиев са под домакински арест, откакто дружно със сина им Вълчо и още 5-има души са подсъдими за данъчни закононарушения и пране на пари от 2018 година

През пролетта на 2019 година съпрузите бяха открити да се укриват в имението на Георги Семерджиев, прочут като Жоро Шопа, край Барселона, след което бяха екстрадирани у нас.

Ето какво написа още Арабаджиева в поста си:

" Личното ми разбиране е, че в българския парламент би трябвало да влизат хора, които с качествата и опита си да способстват за развиването на страната ни, а не за личностно облагодетелстване и манипулиране на публичното мнение. По мъчителен метод и аз, и фамилията ми разбрахме, че всичко е политика - в това число и правораздаването, а там хората с правила са малцинство.

Дали аз и околните ми можехме да живеем умерено в чужбина? Разбира се. Само че избрахме по-трудното - да останем да работим, да вложим концепциите и фантазиите си тук. Затова и всеки ден се опитваме да потвърдим, че не ние сме казусът на България, а дали можем да бъдем решението - всеки от вас ще реши на 11.07.2021.

Кандидат съм за депутат не поради персоналните ми проблеми - тях политиката не може да ми ги позволи, само че ще употребявам тази акция, с цел да дам кураж на всеки жител да търси правата си, да не се опасява и да се изправи против тези, които считат, че владеят живота му ".

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР