Марин Йотов има доста широки пръсти“ и постоянно води приятелката

...
Марин Йотов има доста широки пръсти“ и постоянно води приятелката
Коментари Харесай

Гадже цеди сина на Илияна Йотова до дупка! Обиколиха цяла Европа

Марин Йотов има много „ необятни пръсти “ и непрекъснато води приятелката си по екскурзии  
Синът на вицепрезидента Илияна Йотова - Марин, пръска всичките си пари по приятелката си Кристияна Конярска.

Красавицата добре си е опекла работата, защото откогато са дружно, Марин не стопира да я обсипва с дарове и да я води по почивки, написа „ Галерия “.

Двамата се срещат преди повече от 4 години и стартират връзката си сякаш на подбив. Не на смешка обаче Йотов й подарява екзотични екскурзии и да я впечатлява с всевъзможни глезотийки. Почти всеки месец синът на Илияна Йотова изненадва Кристияна  с отмора, като към този момент няма местенце в Европа, което да не са обиколили.

Не е ясно с какво тъкмо се занимава девойката и дали работи - знаем единствено, че е приключила Нов български университет.

За сметка на това пък гаджето й Марин Йотов се радва на хубава заплата като банкер. И въпреки да произлиза от заможно семейство, синът на Илияна Йотова твърди, че от дълго време не разчита на мама и тате.

Дали това е истина, единствено той си знае. Марин приключва Уестминстърския университет в Лондон, като образованието се е поемало от родителите му. Майка му тайничко се е надявала да остане в Англия и да си откри работа там, само че точно поради Кристияна Марин изрично отхвърля да живее там и се връща в България.

Близки до фамилията разкриват, че Илияна Йотова харесва евентуалната си снаха и даже я е приела като част от семейството.

Конярска постоянно участва на фамилни събития и самата Йотова нееднократно й е правила скъпи дарове. Спорно е обаче дали утвърждава прахосничеството на сина си и щедростта му към Кристияна. Злите езици дефинират девойката като

„ хитра лисица “, която доста добре манипулира Марин и няма да пусне елементарно кокала.

Близки до фамилията обаче са безапелационни, че Кристияна е положително момиче и няма нищо неприятно в това да й се угажда като на дама.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР