Марин льо Пен, депутат в Па-дьо Кале, беше гост на

...
Марин льо Пен, депутат в Па-дьо Кале, беше гост на
Коментари Харесай

Марин льо Пен: Критериите за политическо убежище бяха напълно злоупотребени

Марин льо Пен, народен представител в Па-дьо Кале, беше посетител на огромното изявление на. Тя по-специално осъди политиката на Европейския съюз във връзка с имиграцията.

Година откакто Джорджия Мелони пристигна на власт в Италия, имиграционните проблеми, които тя сподели, че желае да позволи, не са решени.

„ Мисля, че тя прави неточност, тъй като се обръща към Европейския съюз, само че Европейски Съюз не е показал успеваемостта си по въпросите на имиграцията “, сподели Марин Льо Пен във France Inter.

„ Апелирането към Европейски Съюз е на вятъра и рисково “, защото има „ имиграционна визия “, съгласно депутата от Националното заседание.

Днес „ критериите за политическо леговище са изцяло злоупотребени “, твърди Марин Льо Пен.

„ Имаме хора, които споделят, че са обхванати от политическо леговище и които в реалност не са и разпоредбите, наложени ни от Европейски Съюз, ни задължават да ги приветстваме и ни пречат да ги върнем назад ”, добави Марин льо Пен.

Поради това тя повтаря, че желае „ молбите за леговище да бъдат отправяни в чужбина “ и предлага „ мораториум върху имиграцията, време за показване на референдума на французите “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР