Марин Лорънс и Уил Смит поздравиха Ванеса Хъджънс на снимачната

...
Марин Лорънс и Уил Смит поздравиха Ванеса Хъджънс на снимачната
Коментари Харесай

Ванеса Хъджънс получава сърдечен поздрав от Мартин Лоурънс и Уил Смит, докато актрисата е снимана на снимачната площадка на Лоши момчета 4 за първи път от подновяването на продукцията миналата седмица в Маями

Марин Лорънс и Уил Смит поздравиха Ванеса Хъджънс на снимачната площадка на Лоши момчета 4 с няколко сърдечни обятия, защото продукцията преди малко беше обновена предходната седмица заради стачката на SAG-AFTRA

35-годишният Хъджънс носеше синя, черна и бяла карирана риза и дългите й тъмни коси бяха дръпнати от лицето й за деня й на снимачната площадка.

И откакто преди малко се уви на сцената дружно, Смит и Лорънс към момента бяха облечени като героите си: лейт. Майк Лоури и лейт. Маркъс Бърнет, надлежно.

55-годишният Смит изглеждаше във форма и подготвен, облечен в напълно черен отбор, който включваше риза в хавайски жанр, до момента в който костюмът и стилист отдел имаше Лорънс, 58, в бордо спортен екип и класическа бяла тениска. Момчета 4 е четвъртата част от франчайза и директното продължение на Лоши момчета за цялостен живот (2020).

Заедно със Смит, Лорънс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР