Marica.bg продължава на надгражда възходящия тренд на своето развитие и

...
Marica.bg продължава на надгражда възходящия тренд на своето развитие и
Коментари Харесай

Marica.bg излетя в националния топ 5 на електронните медии

Marica.bg продължава на надгражда възходящия тренд на своето развиване и катери нови върхове. Сайтът на „ Марица ” е в националния топ 5 на електронните медии през октомври в класацията на авторитетната рейтингова организация „ Гемиус ”. С 1 370 150 неповторими гости за месец Marica.bg изпреварва доста електронните издания на вестниците „ 24 часа ”, „ Труд ” и „ Капитал ”, както и уеб страниците на Би Ти Ви, „ Дарик ”, Българска национална телевизия и БНР. На 11.10.2022 година сме номер 1 в България с рекордните 285 750 неповторими гости за ден.  



„ Марица ” е единствената позиционирана отвън столицата София медия, която мери сили с националните водачи. През предишния месец Marica.bg е на пето място както по неповторими гости, по този начин и по сбор визити (сесии).   

ИК „ Марица ” продължава да развива своите артикули с висок стандарт на авторското наличие. Медията е измежду дребното в България, които разполагат със лични разбори и мнения, неповторими изявленията, журналистически следствия, вести и богата информация от политиката и публичния живот, бизнеса, спорта, културата и лайфстайла. С работата си редакторите, публицистите и кореспондентите на медията развяват високо знамето на специалността и марката „ Марица ”, чиито корени са в далечната към този момент 1878 година.



Marica.bg печели доверието и на младите, и на възрастните хора в България. С признателност към нежния пол отчитаме, че дамите, които четат „ Марица ”, са повече от мъжете. От уеб страницата Marica.bg най-често се осведомят за протичащото се в Пловдив и района, в България и по света образованите и дейни хора и представителите на бизнеса. Това прави изданията на ИК „ Марица ” желан сътрудник на хиляди клиенти и рекламодатели, с помощта на които медията може да върви напред и да се развива.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР