Мариан Вълев, който изигра гангстера Куката в култовия сериал „Под

...
Мариан Вълев, който изигра гангстера Куката в култовия сериал „Под
Коментари Харесай

Огромен брой: С колко жени е спал Куката, не е за вярване коя е първата му любов

Мариан Вълев, който изигра гангстера Куката в паметния сериал „ Под прикритие” и все му приписват имиджа на неприятно момче, е претърпял не малко крушения в любовта. Актьорът обаче не се е отказал и продължава да я търси, написа "Уикенд ".

Може би, тъй като е самоуверен, както посочи неотдавна като собствен лозунг: „ Никога не съм се страхувал”. Или пък тъй като в търсенето вижда житейската цел: „ Смисълът е в потребността от любов”. Като че ли обаче нещо не му доближава да открие любовта, за която всеки мечтае. По подигравка на ориста плейбоят или неприятното момче на родното кино и телевизия, каквито етикети му лепят, завършва всяко търсене на дамата с основно Ж с разрушено сърце.

„ Тежка история... Минават дами през живота ми. Никоя обаче не се застоя. Изгубих всичките. Един другар сподели, че ме притеглят единствено смъртоносни жени”, споделя Мариан Вълев, който е разграничен с майката на сина си. Днес артистът няма публична половинка до себе си. През всякакви интервали се появяват дами в живота му, които даже му споделят „ обичам те”, само че всичко завършва по еднакъв метод. Той даже не знае точната численост на дамите, с които е бил. Със сигурност обаче са над 300, споделя той и незабавно прецизира, че се майтапи, въпреки да не е доста безапелационен.

Мариан, който през април чества 50-тия си празник, показа за една такава връзка наскоро. И въпреки да чува пояснение в любовта, това не е любовта, за която очевидно жадува. „ Понякога ме е боязън от старостта... Но в последна сметка аз съм на 50 години. Вече не ми пука!”, заявявал е в типичния си жанр Мариан. Той намерено е коментирал и любовните си разочарования. Не се опасява от тях. Създал е сякаш някакъв табиет да ги посреща без боязън и опозиция.

Много са дамите, с които Мариан Вълев е бил обвързван. Първата му обич е певицата Белослава. Срещат се, когато Куката е студент в НАТФИЗ, а Белослава таман се е завърнала през лятото от Калифорния, Съединени американски щати, където учела в колежа „ Санта Моника”. В края на втората година от следването й той идва в Лос Анджелис. Живеят дружно няколко месеца. Мариан ходел на кастинги, само че не съумява да пробие и след това си потегля. „ Нямам даже спомен за какво, толкоз естествено се случиха нещата”, споделяла е Белослава.

Последната обич на артиста е колежката му Снежана Макавеева. Двамата се срещат на снимачната площадка на сериала „ Под прикритие”. Слуховете за тайната им връзка бързо обикалят артистичните среди, само че Мариан и Снежана показват възприятията си много по-късно.

„ Разбитото сърце е един от главните мотори на актьора. Значи аз имам хиляди мотори. Най-странното е доколко ми е ясно какво ще стане. Срещате се с някое момиче, прекарвате известно време дружно, заживявате. И ти през цялото време знаеш по какъв начин ще приключи всичко. Нещата за мен постоянно приключват доста тежко. Обаче този гибелен, саморазрушителен инстинкт дотам е разкрит в мен, че аз съм безусловно окей с това. И си споделям – давайте бе, имам сърце за разтрошаване, да заповяда идната. Аз им го давам. Никога не играя игри, просто знам по какъв начин ще завършат нещата, само че все пак си ходя към пропастта”, споделя Мариан неотдавна и добавя, че „ без значение какъв брой трагично свършват нещата, би трябвало да опиташ отново”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР