Мариан Вълев бил лудо влюбен в колежката си - актрисата

...
Мариан Вълев бил лудо влюбен в колежката си - актрисата
Коментари Харесай

Мариан Вълев изоставил Снежана Макавеева заради секс чатове

Мариан Вълев бил бясно влюбен в колежката си - актрисата Снежана Макавеева. Всъщност тя била огромната обич, настояват източници пред " Галерия ".

Искрата на любовта сред двамата пламва на снимачната площадка на „ Под прикритие “. Снежана е с цели 22 години по-млада от Куката, само че без значение от голямата разлика във възрастта актьрите се оставят на пристрастеността си един към различен. 
                             

 

Любовта им е бурна, придружена от раздели и събирания, а драматизмът в връзките им е резултат от спорните характери на двамата темпераментни артисти.

Краят на връзката им идва преди 10 години. Първоначално Вълев прости на обичаната си клюки за спекулация със притежател на заведение. Когато обаче Куката попада на няколко секс чата на Снежана с други мъже, побеснява и той дърпа чертата.



 

Името на Макавеева постоянно бива забъркано в грандиозни кавги, свързат я със клюки за връзка с дами, с истории с алкохол и опиати. Това, несъмнено, не може да се удостовери, само че пикантните истории се разнасят от уста на уста, написа " Галерия ".

Актрисата има и престъпно минало, напомнят от изданието. В Милано се напива с компанията си и стартира да вилнее из центъра на града. Арестуват я, а Снежана се снабдява с тройна присъда по бързата процедура - за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът ѝ се разминава, тъй като била малолетна и била депортирана в България.

Една от аргументите да се запише в тазгодишния сезон на " Сървайвър " била концепцията ѝ да се разпространява, защото счита, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе коалиция с кулинарното гуру Божана Кацарова, не е доста на " Ти " с ММА боеца Георги Валентинов и футболиста Благой Георгиев. Според медията тя е звездата, която е взела най-ниския хонорар за присъединяване си в риалитито. 
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР