Мариан Вълев – Куката за първи път разкрива подробности за

...
Мариан Вълев – Куката за първи път разкрива подробности за
Коментари Харесай

Мариан Вълев разкри пред БЛИЦ TV как Цвети Стоянова го умолявала да скочи от покрива

Мариан Вълев – Куката за първи път разкрива детайлности за персоналния си живот в светския подкаст на БЛИЦ „ Не съм подобен човек “. Пред Красимир Красимиров той разкри за какво не загатва в никакъв случай сина си и какво е довело до раздялата с първата му жена. 

Звездата от „ Под прикритие “ не спести комплиментите си към гимнастичката Цвети Стоянова, която е една от основните героини в новия му филм „ Чалга “. Той разясни по какъв начин се усеща тя, откакто в една от сцените прави опит за самоубийство след скачане от покрив на висока постройка. Това ни връща обратно във времето, когато в действителния живот й се случи същото нещо.

Разговорът с Мариан Вълев минава през целия негов живот, като за първи път разкрива каква е същинската причина да стартира да се занимава с актьорство. Противно на упования, това не е било предопределение, а мотив да се измъкне от казармата.

За феновете на БЛИЦ live той описа и няколко любопитни истории от снимачната площадка на филмите, в които е взел участие, на които доста малко хора биоха издържали. Оказа се, че му върви все на мраз и постоянно след фотоси е тежко болен и на легло най-малко две седмици.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С МАРИАН ВЪЛЕВ МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ВЪВ ВИДЕОТО:

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР