Маргарет е известна като “принцесата бунтарка, която редовно се оказва

...
Маргарет е известна като “принцесата бунтарка, която редовно се оказва
Коментари Харесай

Маргарет и нейните деца: Каква майка беше „принцесата бунтарка“

Маргарет е известна като “принцесата бунтарка ”, която постоянно се оказва в центъра на шумни кавги в английското кралско семейство.  Отношенията й с децата й обаче демонстрират сестрата на кралица Елизабет в напълно друга светлина.  

Принцеса Маргарет за първи път среща бъдещия си брачен партньор Антъни Армстронг-Джонсън на вечеря през 1958 г. Тяхната любовна история е необятно отразена в пресата - публицистите наблюдават всяка стъпка на влюбените, а английските жители следят с интерес развиването на връзката им. Малко се знае обаче за връзката с децата й. Разказваме същинската история за това каква майка бе сестрата на кралица Елизабет. 
                             

На 3 ноември 1961 година принцеса Маргарет ражда първото си дете - Дейвид Армстронг-Джоунс.  Три години по-късно, на 1 май 1964 година, се ражда щерка ѝ Сара Армстронг-Джоунс.  Според очевидци принцесата е била любяща и деликатна майка, отделяла е доста време за развъждането на децата, взела участие е в тяхното развиване и мощно е подкрепяла всички инициативи на наследниците.  

Децата на принцеса Маргарет се озовават в областта на изкуството - Дейвид се занимава с снимка и дизайн на мебели, а Сара се утвърждава като художник.  Племенниците на кралица Елизабет не дават постоянно изявленията и избират да водят персонален живот, само че някои детайлности от предишното им са оповестени обществено.  
                             

„ Мама постоянно беше доста деликатна към нас. От детството тя поддържаше нашите ползи и се опитваше да ни дава правото да вършим избор. Наистина го правя оценка “ , споделя синът на принцесата. 

Всъщност множеството съвременници на принцеса Маргарет я разказват като доста деликатна и грижовна майка . „ Тя в никакъв случай не е желала популярност за децата си.  Отгледа ги като елементарни хора, възпитавайки в тях възприятие за дълг.  Обичаше ги доста и мечтаеше за по-добро бъдеще за тях “, споделя неизвестен източник, непосредствен до английското кралско семейство. 
                             

Между другото, желанията на принцеса Маргарет се оправдават - децата й в действителност реализират всичко, за което мечтаят, а триумфите им в кариерата радват освен английските жители, само че и всички членове на английското кралско семейство. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР