Марешки трябва да каже дали иска нови избори, разчита, че

...
Марешки трябва да каже дали иска нови избори, разчита, че
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Марешки да каже дали иска нови избори

Марешки би трябвало да каже дали желае нови избори, разчита, че ще вземе 120 депутати и ще ръководи или пък ще бъде с 50 индивида група.Така водачът на " Атака " Волен Сидеров отговори в коридорите на Народното събрание на водача на " Воля ".

По-рано през днешния ден Веселин Марешки разгласи, че на министъра на защитата Красимир Каракачанов би трябвало да бъде търсена отговорност за проблемите в армията.

Според Сидеров оставка би означавало разрушение на огромната коалиция с ГЕРБ.

Той дефинира изявлението на Марешки като опит за привличане на внимание, защото социологията сега показвала, че няма смяна в политическата картина.

По думите му Сидеров, когато се приказва за политическа отговорност поради положението на армията, би трябвало да се върнем към тези държавни управления,управляващи, които са взимали решения да правят отстъпка на натиска извън.

Американците ни накараха да нарежем руските ракетни установки, които бяха единственото ни съществено защитно оръжие,подчерта Волен Сидеров.Защо в този момент не ни подарят хеликоптер,изтребител, а би трябвало да ги купуваме, като в това време от 2006 година употребяват гратис четири военни бази у нас. На Филипините, в Италия заплащат стотици милиони - където имат бази, нормално заплащат наем, тук - не, ние сме доста ларж, аргументира се ръководителят на " Атака ".

Той прикани " да вдигнем взор от пъпа си и да забележим за какво ни оставиха без помощ нашите натовски сътрудници ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР