Марешка Бардем е желана жена, чиято звезда заблестя по-силно в

...
Марешка Бардем е желана жена, чиято звезда заблестя по-силно в
Коментари Харесай

Марешка Бардем с послание към мъжете: "Нека той умира по мен. Иначе не ми е нужен"

Марешка Бардем е мечтана жена, чиято звезда заблестя по-силно в последните години. Красавицата бе една от сексапилните участнички в " Игри на волята ", а това ѝ появяване я трансформира в топ инфлуенсърка, която много мъже желаят в обятията си.

Марешка обаче е от мацките, които не се дават елементарно и имат много условия, с цел да бъдат впечатлени и покорени от един мъж. В Instagram хубавицата показа откъс, който не е неин, само че явно е изцяло съгласна с написаното. " Аз не диря нищо у мъжа. Аз даже не диря мъж, само че в случай че той ме откри и реши, че ме желае, то дано той умира за мен. Иначе не ми е необходим ", гласят думите, които е споделила Марешка на стори в Instagram.

Виж още: Джулката зове за почитание към дамите, а злобари я попиляха в мненията: " Баш ти да се жалваш... недей "  

Не знаем дали е получила реакции и известия от навити почитатели, само че несъмнено е поръчка, че Бардем не е от лесните. Иначе риалити звездата приготвя нещо много забавно.

Освен инфлуенсърка, моделка и риалити героиня, Марешка е и певица. Наскоро тя показа в обществените мрежи, че приготвя ново парче и клип, които скоро ще видят светлина. " Хубавите неща стават постепенно. Песента ще я пусна на рождения ми ден 13. 02. 2022 ✨. Очаквайте! ", написа Марешка към фотографията тук, която евентуално е тийзър към видеото. Просто нямаме самообладание да го чуем това парче!

Виж още: Диона: Откровена за любовта, изневерите, Галин и още 

Изображение: https://www.instagram.com/mareshka.quinn/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР