Марек преодоля Металург и се класира за следващата фаза на

...
Марек преодоля Металург и се класира за следващата фаза на
Коментари Харесай

Марек отстрани Металург за Купата

Марек преодоля Металург и се класира за идната фаза на шампионата за Купата на България, където ще срещне тим от Втора лига. Дупничани завоюваха с 3:1 на посетители в Перник, което бе задоволително да продължат в конкуренцията.

В началните минути металурзите се бяха окопали в личната половина и на Марек бе мъчно да сътвори чисти обстановки до гол. Първото положително състояние за гостите пристигна в 23-ата минута, когато Николай Ганчев излезе самичък против вратаря, само че Алекс Георгиев избави удара му. В 27-ата минута дупничани хванаха домакините на контраофанзива и този път Ганчев би около вратаря за 0:1. 6 минути по-късно четвъртодивизионният Металург направи груба неточност в отбрана, вратарят също не се намеси и Ради Михалков довкара топката във вратата за 0:2. Малко по-късно нова опция за гол имаше Ганчев, само че шутът му по диагонала бе отразен.

Марек повиши на 0:3 в 76-ата минута, когато Ганчев изскочи самичък против противниковия пазач и направи резултата типичен. 5 минути преди края Марио Георгиев изведе по съвършен метод Роберт Митков зад отбраната, който бе прецизен за крайното 1:3
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР