Марек показа добра игра и най-после спечели мач в Югозападната

...
Марек показа добра игра и най-после спечели мач в Югозападната
Коментари Харесай

Марек бие, феновете се скараха заради президента

Марек сподели добра игра и най-сетне завоюва мач в Югозападната Трета лига. На своя стадион „ Бончук “ дупничани разрушиха с 4:0 отбора на Надежда (Доброславци).

Още в 10-ата минута бе отсъдена дузпа за домакините за удар в тил против Димитър Владимиров в наказателното поле. Вратарят на Надежда Калин Дончев обаче отрази удара от бялата точка на Даниел Георгиев, който за втори следващ мач пропуща дузпа за Марек. Дупничани продъжиха да нападат и в 25-ата минута Даниел Димитров от воле порази противниковата врата за 1:0. В последната минута на полувремето Роби Атанасов повиши на 2:0 останал самичък против стража на гостите. В 70-ата минута Близнаков приключи хубава офанзива за 3:0, а 5 минути по-късно центриране на Пидев бе превърнато в гол с глава от Росен Йорданов.

Добрият мач на Марек ненапълно бе негоден от разправии с присъединяване на почитателите. В началото на срещата част от тях изляха гнева си върху противникови последователи позиционирали се в бранш А на стадиона. В средата на полувремето пък в бранш Б, прочут в Дупница като " Слънчев брег " се появи афиш с искане за оставката на президента Борис Паризов. Други последователи обаче скочиха в отбрана на клубния необут и освиркаха дейностите на своите събратя от отсрещния бранш и желаеха транспарантът да бъде свален.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР