Марек (Дупница) си тръгна с равенство 0:0 при визитата на

...
Марек (Дупница) си тръгна с равенство 0:0 при визитата на
Коментари Харесай

В Русе: Дунав и Марек не си вкараха гол

Марек (Дупница) си потегли с тъждество 0:0 при визитата на Дунав (Русе) в първа среща от 11-ия кръг и с нея събират 22, като излизат на 2-о място във краткотрайното класиране. Дунавци са с 16 на 7-ото място.

Двата тима направиха мач в много ниско движение, нямаше и действителни голови положения. Все отново дупничани би трябвало да са по-доволни, тъй като в огромна част от мача бяха принудени да се отбраняват. Но въпреки и да отпаднаха физически, те към момента са с една загуба от началото на сезона.

" През първото полувреме, не че сме имали положения, само че владеехме топката повече. След почивката отстъпихме самодейността, като изключително имахме проблеми по фланговете. Докъде ще стигне Марек, това никой не може да го каже ", съобщи след срещата старши треньорът на гостите Танчо Калпаков.

Колегата му от Русе Мартин Ковачев беше неудовлетворен от съдията Стефан Гурков от Сливен, като има искания за неотсъдена дузпа в тяхна изгода.

" Казах им в съблекалнята, че не можем да чакаме единствено на Будинов и на Данчо Йорданов. Но значимото е да играем вярно, да се отпуснем, тъй като другояче не можем да се надяваме на триумф. Имаме психически проблем при семействата и се надявам да го преодолеем ", съобщи още Ковачев.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР