Мара Отварачката ще бъде запомнена като най-голямата скандалджийка и интригантка

...
Мара Отварачката ще бъде запомнена като най-голямата скандалджийка и интригантка
Коментари Харесай

Мария захапа и Енджи Касабие на сбогуване! Ето защо се изпокараха:

Мара Отварачката ще бъде запомнена като най-голямата скандалджийка и интригантка измежду дамите във ВИП Брадър 2017.

След като съумя да се скара с съвсем всички, на потегляне захапа и съкилийничката си Енджи Касабие. Всичко стартира от една ябълка, която певицата беше не запомнила на шкафчето си  и диетоложката я помоли да я изхвърли, тъй като мирише.

„На теб все нещо не ти е наред, все нещо ти мирише, правиш се на огромната работа, а в действителност си егоистка“, избухна фолкаджийката.“ Откакто разбра, че ще си вървя, стартира да завземаш всичко – закачалките, тоалетката, банята и да си слагаш на всички места козметиката и тоалетите. Ти си нагла, усмихваш се пред хората, а постепенно си взимаш своето и си  постигаш целите“, беснееше.

Енджи остана със зяпнала уста. Последното, което очакваше, бе офанзивата в тил от най- близката си съквартирантка.

„Но ти нали си отиваш. Какво значение има, че съм си закачила облеклата на празните места? Ако искаш, ще ги махна“, промълви Касабие.

„Проявяваш пренебрежение! Ще ги закачиш тогава, когато се махна! Сега още съм тук и не ми е прелестно да ми заемаш пространството и да ми дишаш въздуха“,  изсъска Мария.

Отдавна се приказва, че фолк певицата се домъкна за три седмици с всичките си тоалети, смятайки да блесне във формата. Енджи Касабие обаче донесе доста по-качествени и по-скъпи облекла, и засенчи фолкаджийката. На потегляне Мария изля злобата си върху нея, макар че до края й се преструваше на другарка. Дори като излезе съобщи, че желае Енджи да си тръгне от Брадъра, тъй като показвала пренебрежение.

Мария беше присвила очи от завист и хората видяха същинското й лице до дъно.

И най-сетне схванаха Гущеров. Тя няколко пъти се оплака, че я е изгонил, само че в никакъв случай не сподели за какво. Сега постепенно стартира да се обяснява за какво.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР