Манол Пейков каза, че 455 генератора вече са купени, над

...
Манол Пейков каза, че 455 генератора вече са купени, над
Коментари Харесай

Манол Пейков: Разби се митът за липсата на състрадателност в българина

Манол Пейков сподели, че 455 генератора към този момент са купени, над 350 от тях са изпратени в Украйна: " Търсим машини на оптимално добра цена и с най-хубаво качество ", изясни той и добави, че 50 са генераторите, купени за Турция, за тях условието е да работят с газ, а не с друго гориво. По думите на Пейков българското общество е реагирало по-бързо и по-лесно с помощ за потърпевшите от земетресението в Турция и Сирия, в сравнение с преди този момент за жертвите на войната на Русия в Украйна.

 
 Манол Пейков съобщи: " Вредната агитация на Кремъл е повлияла по някакъв метод на мозъците на много хора в България и някак по-предпазливо беше отношението към Украйна. Докато в тази ситуация с Турция и Сирия, хората усещат от дъното на своето създание, че това може да се случи на самите тях и тези хора имат потребност от поддръжка. "
Пейков акцентира, че обстановката в Турция е по-различна от тази в Сирия: " В Турция има работеща страна, а в Сирия, изключително в потърпевшите региони, няма. В Сирия са нужни базови неща - храна, топли облекла, палатки, спални чували, хигиенични артикули, тъй като те просто нямат нищо. Докато в Турция най-малко с храната казусът е най-малко отчасти решен, в случай че не и изцяло. Приемат детски храни, нови одеяла и завивки.... Два тира с брашно отпътуват за Сирия, тъй като там потребността от храна е безусловно голяма. " Той позволи, че е допустимо като член на " Да, България " да бъде номиниран за народен представител с листата на ПП-ДБ за изборите на 2-ри април.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР