Манол ГлишевФейсбукНякакви боклуци са се изнервили и панически пишат до

...
Манол ГлишевФейсбукНякакви боклуци са се изнервили и панически пишат до
Коментари Харесай

Манол Глишев: Всеки боклук, който се изнерви от корица на книга с дете, облечено в украинските цветове, е свиня!

Манол Глишев
Facebook

Някакви отпадъци са се изнервили и под паника пишат до издателство " Хермес " за какво върху корица на тяхна книга с българско патриотично наличие било имало дете, облечено в украинските цветове. 
Първо: 
- всеки, който се изнерви от такова нещо, е свиня, тъй като украинците са нападната нация и заслужава всяка, даже и дребна форма на състрадание, а още повече заслужава оръжие, гостолюбие и съчувствие... за разлика от лошотия нашественик; 
Второ: 
- изнервените с изключение на прасета са и простаци,защото се оказва, че книгата била излязла години преди войната и от този момент единствено се препечатва, т.е. никой в издателството не е мислил за украинските цветове, когато книгата е излизала у нас. 
Трето: 
- дори нямаше потребност от второто. Украйна би трябвало да победи и ще победи, тъй като Украйна пази свободата. Русия би трябвало да рухне в кръв и лайна. И ще рухне в кръв и лайна, тъй като се пробва да постанова следващото гнусно робство. И всеки, който счита иначе, е задължен без никакво преиначаване да върви право в Ада. Единственият вероятен български национализъм е този, който безусловно поддържа Украйна. Не, няма място за никакви други отзиви по тематиката. Който откровено обича България, ще бъде на страната на Украйна. Който пък не е на страната на Украйна, е изменник на България и заслужава единствено най-жестоко отношение.
 
 Изданието на Хермес със стихотворения на Вазов, включително Изданието на Хермес със стихотворения на Вазов, включително " Аз съм българче " Източник: ИК Хермес
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР