Манията по пластичната хирургия не подмина и водещата на новините

...
Манията по пластичната хирургия не подмина и водещата на новините
Коментари Харесай

Ани Салич се обезобрази и доби плашещ вид

 Манията по пластичната хирургия не подмина и водещата на новините по Нова тв Ани Салич – написа в. " Уикенд “. 50-годишната журналистка се появява на екран в много чудноват външен тип – отбелязва изданието.

Ани Салич очевидно се е подмладила и е опънала бръчки към устните и по челото си. Промяната ѝ незабавно бе видяна от феновете на Нова тв, които умуваха в интернет форумите каква е повода за необикновената ѝ визия. Обзета от суетност, водещата се тормозила от обрамченото си с бръчки лице.

Разкрасяващата намеса обаче толкоз е трансформирала очите и височината на веждите ѝ, че до момента в който чете новините, водещата наподобява непрестанно учудена.

Близки сътрудници на Ани Салич също били смаяни от смяната на външния ѝ тип, само че пред тях водещата не си признала, че е употребила достиженията на актуалната пластична хирургия.

Според специалисти в подмладяващите процедури сходен резултат се реализирал след инжектиране на ботокс, който блокира мускулите на лицето. Неотдавна Ани завърши връзката си с банкер и явно е подготвена за нова тръпка в живота си.

Преди това говорителката се раздели с мъжа си – сърбина Бранко Салич, след унищожителен 20-годишен брак. Той се оказа подвластен от хазарта и проигра съвсем цялото фамилно имущество из столичните казина.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР