Мани от Игри на волята лази по нервите на доста

...
Мани от Игри на волята лази по нервите на доста
Коментари Харесай

Мани от "Игри на волята" позира до уникална кола и се отдаде на яки нощни партита

Мани от " Игри на волята " лази по нервите на много участници, само че пък в живота е луда купонджийка и обича скъпите неща. Бургазлийката качи в Instagram и много забавна своя фотография, на която е облечена напълно в черно, само че пък театралничи до много безценен бял мерцедес.

Виж още: Картините, които не би трябвало да гледате в никакъв случай и призрачните истории зад тях

Е, не знаем дали скъпата кола е нейна благосъстоятелност, само че несъмнено си проличава, че Мани има положително око и усет за хубавите неща в живота. В сторитата си пък Мани сподели, че е човек на живота и не пести време и средства, с цел да си прави купона. Именно на щуро празненство в ресторант, а след това в дискотека, е била брюнетката от " Игри на волята ". Изглежда, че наваксва за времето, в което не е имала опция да прави всичко това и в този момент се любува на макс.

Виж още: Интимност или другарска целувка? Вижте какво се случи сред Паулина и Стратимир от " Игри на волята "  

В Игрите ситуацията на Мани наподобява много устойчиво на този стадий. Предстои обаче нова териториална борба, а по-късно нови препоръки и не се знае по какъв начин ще се извърнат нещата. Възможно ли е да забележим Мани още веднъж на арената, само че сама и да се бори за своето оставане, както и ще продължи ли да се раздава за Приключенците - това и още ще забележим в новите епизоди на " Игри на волята ".

Изображение: https://www.instagram.com/mani_vu_nang_ta_the_queen_/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР